miércoles, 16 de mayo de 2007

PRESENTACIÓ A CAN RAM

El passat cap de setmana varem fer la presentació de la candidatura dels Independents de Sant Pere d’esquerres i de progrés, a Can Ram.

Seguint els nostres objectius de transparència, participació i accessibilitat, i tal com varem fer els actes anteriors, la candidata Lola López va encetar l’acte amb una breu explicació del perquè concorrem en solitari a aquestes eleccions (veure post Declaració)

Tot seguit va explicar els objectius Basic, (Podeu veure tant el El tríptic com el El programa “que farem” . en l’apartat de Documentació) com son la transparència en la gestió municipal, avançar en les noves tecnologies per tal d’incrementar la comunicació i facilitar la informació, potenciar la participació ciutadana a través dels pertinents òrgans consultius, treballar per la cohesió social.

Desprès va prendre la paraula la segona de la llista Na Montse cots, la qual ens va parlar sobre temes de cultura, com potenciar l’establiment d’un calendari d'actes culturals estables, la realització d’un pla Integral de centres cívics i espais municipals per la cultura, sobre temes d’educació va explicar que s’ha de començar a planificar l’ampliació de l’escola bressol, continuar amb la gestió municipal de la mateixa, el desenvolupament de l’Agenda 21.

Tot seguit va parlar en Sergi Flamarique, el qual va incidir en la importància de la transparència, la participació, i el diàleg entre el govern municipal i la ciutadania per aconseguir que el nostre poble creixi d’una forma ordenada, coherent, amb sentit comú, sense deixar de ser un poble, també ens va explicar que el treball realitzat en aquesta legislatura que ara finalitza, les actuacions en Benestar social han estat molt positives i que ells continuaran en aquesta faceta ampliant els programes de telealarmes, servei d’atenció domiciliaria, l’educador de carrer. Com altres vegades va incidir en dir que “Tots som Sant Pere i Tots fem Sant Pere, per aquesta raó necessitem transparència, diàleg i participació.”

Va tornar a agafar la paraula la candidata Lola López per explicar com volem que sigui la gestió de la Hisenda municipal, amb transparència econòmica, contenint la pressió fiscal en límits raonables, continuar la política de reducció del deute municipal, continuar la gestió de la tresoreria.

Per finalitzar va demanar al públic assistent la seva participació el proper dia 27, anant a votar el que cada u cregui.

La tercera part d’aquest acte va ser donar la paraula als assistents.

A una pregunta del públic es va explicar el perquè Independents – ERC i el PSC, de forma conjunta, varem paralitzar el POUM i també va donar peu a explicar quina serà la nostra forma d’actuar amb el POUM, el qual volem revisar, amb la participació dels ciutadans, abans de portar a l’aprovació inicial, i fer totes aquelles modificacions que siguin necessàries i coherents amb la realitat del nostre municipi.

També es va remarcar que la dedicació de la nostra candidata a l’alcaldia i els afers municipals serà de forma exclusiva, per poder estar al servei de la ciutadania quan ho necessitin.

Per finalitzar, i com ha tots els actes anteriors, es va degustar un pica pica amb tots els assistents a l’acte.

El proper acte de presentació de la candidatura de Independents de Sant Pere d’esquerres i de progrés serà el diumenge 20 de Maig a les 12 hores en la Pista de Vallserena.

Perquè amb Independents TU tens la paraula.

No hay comentarios: