martes, 1 de mayo de 2007

PRESENTACIÓ AL NUCLI DE CAN VILA

La segona presentació de la candidatura dels Independents de Sant Pere d’esquerres i de progrés, es va realitzar en el barri de Can Vila, en concret en el centre cívic.
Seguint els nostres objectius de transparència, participació i accessibilitat varem realitzar aquesta segona presentació fent que el públic present participes de forma activa i sigues ell qui, amb les seves preguntes, guies de la presentació.
Primer es va realitzar una explicació del perquè ens presentàvem en solitari (veure post Declaració), quines persones varen estar en aquell projecte del 2003 com Independents i quines repeteixen aquest any com a Independents de Sant Pere d’esquerres i de progrés, per part de la cap de llista Lola López.
En segon lloc, la Lola va explicar els objectius bàsics que volem, transparència en la gestió de l’ajuntament, participació ciutadana a traves dels pertinents òrgans consultius, diàleg i fluïdesa de l’equip de govern envers els veïns i les associacions, cohesió social i qualitat de vida, Noves Tecnologies per facilitar la comunicació entre veïns i ajuntament.

A partir d’aquí el públic assistent va participar realitzant diferents preguntes, les qual varen ser contestades per diferents membres de la llista com la Montse Cots, el Ciscu Lucchetti, el Sergi Flamarique i lògicament la cap de llista, Lola López.

Les preguntes van ser sobre temes tan diversos com benestar social, en concret el tema de l’educador de carrer el qual volem que continuí la seva tasca de detectar situacions de risc de forma preventiva, atenció al infant i a la gent gran , de Urbanisme, el POUM, el qual s’ha de revisar amb l’ajut de la participació ciutadana, de Cultura, on volem crear una programació estable d’actes culturals, de ensenyament i transport, amb el tema de la problemàtica actual del transport escolar, tant per els CEIP’s com per el IES, el qual te difícil solució per tant no depèn de l’ajuntament sinó de la Generalitat, a més d’una dispersió dels nuclis i/o barris els quals, primer haurem d’unir de forma directe per desprès poder pensar solucions a nivell municipal.

Per finalitzar es va realitzar un pica pica amb tots els assistents a l’acte.
El proper acte de presentació de la candidatura de Independents de Sant Pere d’esquerres i de progrés serà el diumenge 6 de Maig a les 12 hores en el Centre Cívic Pi Novell.
Perquè amb Independents TU tens la paraula.

No hay comentarios: