martes, 28 de octubre de 2008

NOVA WEB

Hem obert un nou espai que no és més que la continuació del blog de ISP.

Els dos espais funcionaran en paralel:


http://www.independentsantpere.com

http://independentsdesantpere.blogspot.com/

Des d’aquesta web volem donar-vos informació del treball que amb responsabilitat continuem fent. També, com no, donarem la nostra opinió sobre els diversos temes de la vida pública a Sant Pere.

El nostre pensament, les nostres idees sobre els temes de interès segueixen sent les mateixes que quan varem fer el programa electoral.

Durant aquest any i pocs mesos que hem compartit govern amb la resta de socis (CiU, PP, PSC), evidentment no tot el què s’ha fet ens ha agradat. Alguns temes s’han tirat endavant després de discutir i consensuar i d’altres, perquè eren una “ aposta personal “ de l’Alcalde, encara que fos amb la nostra discrepància; discrepàncies que de vegades han estat públiques.

Hem començat una nova etapa. És la nostra responsabilitat ( i dels companys que no formen govern ) exercir un bon control sobre l’acció del govern. Nosaltres ho farem.
Ara no volem res que no volguéssim abans. Volem exactament el mateix: transparència en la gestió, participació ciudatana i informació. Treballarem per això i us mantindrem informats si voleu consultar aquest espai. Agrairem tots els comentaris i suggeriments que ens vulgueu fer. Treballem per Sant Pere, treballem per vosaltres. Seguim com sempre a la vostra disposició.

No hay comentarios: