miércoles, 25 de mayo de 2011

AGRAÏMENTS I ACLARIMENTS

Volem agrair la vostra participació en aquest procés electoral, especialment en la situació actual de desencís general sobre l'efectivitat de la democràcia.
Donem especialment les gràcies a les persones que han confiat i han donat el seu suport al projecte  presentat perISP-ICV- Entesa. La suma d’esforços ens ha fet pujar en número de vots i ens hem quedat a un no res d’assolir el segon regidor.
La relació de forces resultant  obre diferents possibilitats per establir el nou govern de Sant Pere. Donat que hi ha rumors al carrer, potser malintencionats, que poden desestabilitzar possibles acords, volem fer pública la nostra decisió; NO PACTAREM AMB CAP FORMACIÓ DE DRETES,  NOMÉS AFAVORIREM UN GOVERN D’ESQUERRES. Ho vàrem dir en campanya, ho vam declarar a la premsa, en l’entrevista al cap de llista, i la nostra postura continua sent la mateixa.
Els resultats electorals fan que les esquerres no sumin majoria per assolir el govern. Mantenim la nostra decisió de no pactar amb CiU. 
En el cas de la formació GISP, sense color polític definit, no pactarem perquè les nostres trajectòries en aquesta legislatura que finalitza no han estat, ni de bon tros, coincidents. En temes claus pel poble (  POUM, Sala Polivalent, Ordenances Fiscals...) hem mantingut criteris i decisions totalment oposades. L’afinitat programàtica és molt baixa, tan baixa que fa inviable  un acord amb GISP.
ISP-ICV-Entesa hem pres la decisió de treballar per tots des de l’oposició. De manera constructiva, aportant les nostres idees, la nostra il·lusió, les línees de programa , per millorar la gestió pública, el nostre entorn i la qualitat de vida dels ciutadans de Sant Pere.

No hay comentarios: