miércoles, 7 de octubre de 2009

COMUNICAT DE PREMSA

Els grups municipals de Sant Pere de Vilamajor GISP i ISP volem comunicar a la opinió pública que:

Varem trobar desmesurada, excessiva, fora de lloc i dèspota la reacció del President del Plenari en expulsar de la sala, al Ple del 1/10/2009, la portaveu de ERC per la seva intervenció en un tema tan seriós com es el dèficit de més d’un milió d’euros en un any i mig de gestió.

Aquesta actitud intransigent, autoritària, de manca de respecte i de prepotència no ha estat un fet aïllat en aquest Ple, sinó que ben al contrari es una constant per part del President envers els portaveus de la oposició a les reunions de treball i als plens municipals.

Davant la critica o la discrepància, no tan sols nega la paraula, sinó que a més a més coarta la llibertat d’expressió pressionant als portaveus per modifica les seves postures i opinions fins i tot al butlletí municipal La Clau.

El càrrec no fa al Sr. President posseïdor de la veritat absoluta, i si no sap apreciar i encaixar els punts de vista diferents, no està a la alçada de les circumstancies i està desbordat per aquesta responsabilitat.

Per tant hem decidit que ja hi ha prou, que no tolerarem que el President ens torni a tractar com a criatures al pati de l’escola. Que el respecte no es guanya amb despotisme i prepotència, sinó amb respecte i diàleg.

No hay comentarios: