jueves, 31 de marzo de 2011

Sr. Alclade, que l’ha fet suspendre el ple?

El Sr. Josep Maria Llesui, Alcalde de Sant Pere de Vilamajor, envia un missatge sms a molts veïns del nostre municipi, la gent fa mans i mànigues per assistir al ple, i quina és la sorpresa, el ple s’ha suspès sense justificació. Val a dir que el Sr. Jose Luis Bosque ha marxat del govern  deixant-lo en minoria,  (ja és el cinquè regidor que marxa del govern en aquesta legislatura).
Sr. Llesui qui està llençant a la paperera el què?

A les 18:15H tres hores abans, el Sr. Secretari de l’ajuntament comunica als regidors la suspensió del ple, per que?.

 GISP en el ple del dia 22-04-2010 va donar suport a la proposta de la sala polivalent  de la següent manera: “el Sr. Joan Bosch, dirigint-se al secretari, perquè quedi clar que el nostre vot és per sala polivalent esportiva”. El Sr. Alcalde puntualitza, si em permet, diu el Sr. Alcalde matisant: “Sala Polivalent amb usos esportius”. Correcte, diu el Sr. Joan Bosch.

El dimarts abans del ple GISP ens diu a ERC i a nosaltres  que esperen un informe per veure si la sala reuneix les condicions que ells exigeixen,  i ens comuniquen que votaran en contra.

Amb el govern en minoria, el posicionament de GISP i ERC i l’oposició reconeguda d’ISP, queda clar que aquest projecte de la sala no s’aprovarà.

Aquesta manera de fer i desfer, convocar i desconvocar, sembla una burla a tots els ciutadans d’aquest poble, sobre tot als que el Sr. Alcalde va convocar per sms.
Independents per sant pere rebutja aquesta actitud.

Sr. Alcalde, què l’ha fet suspendre el ple?

No hay comentarios: