jueves, 24 de marzo de 2011

FEM MEMORIA

En les passades eleccions municipals es van presentar 8 candidatures: CiU, ERC, PSC, PPC, GISP i ISP (part dels seus components havien estat com a independents en la coalició amb ERC al 2003), C's i ICV. Set candidatures van aconseguir representació. Un Pacte de Govern entre CiU, PSC, ISP i PPC va donar l'alcaldia a Josep Maria Llesuy (d’altra banda era la força més votada).
Començava una legislatura molt moguda.
 Al setembre del 2007 el Regidor Joan Bruguera (ERC) va dimitir per motius personals i el va substituir David Álvarez (ERC).
Desprès de gairebé un any de legislatura, al setembre de 2008 la 1ª tinent d’alcalde, Regidora d’ISP Lola López trenca el Pacte i passa a l’oposició. La manca d’informació, la pressa de decisions unilaterals, les imposicions, l’ invasió en les seves competències, la pèrdua de confiança i credibilitat, les converses amb altres grups per fer el recanvi, etc...van ser alguns dels motius per la dimissió. Uns mesos després, renuncien a les seves Actes de Regidors el tinent d'alcalde Higini Herrero (CiU) i és substituït per Juan Antonio Moreno (CiU) i la Regidora Navidad Nevado (CiU) substituïda per Carmen Domínguez (CiU). I finalment el tinent d’alcalde José Luís Yelo (PSC) és substituït per José Punyet (PSC).Tots ells sense donar raons, “ per motius personals”.
Una legislatura predominada pel desacord, la manca de informació i les promeses fàcils i incomplertes.
Ens queda un ajuntament endeutat en uns 3.000.000€, hipotecat per 14anys, amb els impostos al límit, i una obra faraònica en construcció, amb un pressupost de 1.500.000€ ( ja sortiran les desviacions del pressupost).
Independents de Sant Pere (ISP), és la única força amb continuïtat, es a dir, seguim els mateixos membres i s’han afegit de nous. Vàrem formar govern (2003-07), portant  la cartera d’hisenda  i netejant un deute de 800.000€.
Ara , a les eleccions 2011 hi tornem reforçats, amb ganes de fer el que ja hem fet, una gestió responsable.
Els membres de ISP continuem defensant, la participació, la transparència, la honestedat i valgui repetir-ho, la gestió responsable.

No hay comentarios: