lunes, 29 de noviembre de 2010

US INFORMEM.......I DENUNCIEM QUE:

Han passat quatre mesos des que, com a Grup Municipal, vam rebre la notificació de la data límit per lliurar l’article d’opinió pel butlletí municipal (El 12/7 via mail ens comuniquen que tenim com a data límit el 26/7 per fer el lliurament).

Estem molt contents de que per fi el butlletí hagi arribat a totes les llars de Sant Pere! Lamentem que hagi trigat tant perquè els articles dels Grups Municipals que els vam lliurar dins del termini establert potser ara contenen informació obsoleta, o poc interessant.

Entenem que quan ens demanen l’article, el butlletí hauria d’estar pràcticament acabat. Penseu que aquest text només l’han d’inserir en l’espai que disposem (és a dir 1300 caràcters, espais inclosos).

Una vegada més hem de denunciar el tracte de favor que l’Alcalde aplica als grups del govern. Sinó no s’entén que el Grup Municipal del PPC pugui opinar del dia “11 de setembre”, del perquè no va participar en els actes de la Diada. O potser el 26 de juliol ja sabia que no consensuaria un discurs amb l’Alcalde ?

Podem parlar també del contingut del butlletí: notícies del 6 d’octubre, inici del curs, 14 d’octubre, 31 d’octubre, etc.

També podem parlar dels articles d’entitats. Estem a favor de que tinguin un espai al butlletí. Defensem la seva participació, només faltaria. Però no entenem que s’apliquin criteris diferents. Els grups polítics tenim limitat l’espai però això no afecta la resta d’entitats.

Feu una prova: intenteu explicar quelcom que us preocupi o us interessi amb 1300 caràcters (recordeu que els espais compten com a caràcters).

Des de el Ple de gener del 2009 venim reivindicant l’elaboració del ROM (Reglament Orgànic Municipal) per tal de regular diversos aspectes del funcionament de la nostra administració, però està clar que no interessa fer les coses bé, amb justícia i equitat.

Ens limiten la paraula sempre que poden, perquè?

No hay comentarios: