jueves, 1 de julio de 2010

EN CLAU D'HUMOR: TOUR ISP

Un grup de turistes anglesos, amb les cares vermelles del sol, les camises “florejades”, la càmera penjada al coll, els seus pantalons curts i les xancletes amb mitjons, arriba a Sant Pere de Vilamajor per fer-hi una ruta turística.

La guia de l’expedició, Miss López, típica guia anglesa, blanca, tapada de dalt a baix, els ensenya el centre històric i els hi explica una mica les característiques dels edificis emblemàtics del poble.

En arribar a la zona de la Plaça de l’Ajuntament els fa cinc cèntims del que estan veient:

  • La Fàbrica, afectada d’aluminosis, que s’enderrocarà perquè el govern NO té diners per arreglar un edifici ruïnós i sense interès històric, però “SI?” per fer una sala nova. Edifici no singular i històric sinó ruïnós.
  • L’Ajuntament, que en un futur anirà a terra per construir-hi pisos a canvi.......???
  • La fàbrica de pinsos, l’antiga indústria que fa pudor i causa molèsties, però s’està treballant per deslocalitzar, ja veurem quan i a quin preu.
  • La Carpa, un muntatge que no sap com explica’ls-hi..., un nyap.

Finalment els porta a la zona on s’està fent el dinar popular i els “guiris” es posen molt contents quan veuen les birres i les paelles.

Començat el dinar apareix una parella reclamant a la guia turística que s’han quedat penjats a Lloret per un problema de contracte i falta de transparència en el mateix.

Un cop aclarit que s’havien confós d’agència de viatges decideixen treballar amb “Tour ISP“, que fa contractestransparents i clars.

Aquesta posada en escena i la paella de bolets, que era boníssima, ens va portar a aconseguir de nou el primer premi del concurs.

HO VAM PASSAR D’ALLÒ MÉS BÉ !!!!!.

Felicitem a la AVSPV per aquesta nova edició, que una vegada més, ens ha permès gaudir en companyia d’amics i veïns.

També felicitem a la resta de participants del concurs i les seves corresponents posades en escena, que ens van fer riure molt i cada any fan pujar un graó més la qualitat del concurs.

No hay comentarios: